Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MLADINSKEGA DELA V LETU 2012

Rezultati Javnega razpisa za sofinanciranje mladinskega dela v letu 2012

 

Sklep 

 

Tabela z rezultati JR 2012 - po skupinah (skeniran original)

Tabela z rezultati JR 2012 - po skupinah .pdf (za iskanje) 

 

Zaradi blokade razpolaganja s proračunskimi sredstvi, ki je trajala do sprejetja rebalansa proračuna za leto 2012, objava ni bila mogoča v običajnem času, na katerega so organizacije prijaviteljice navajene. Skupna masa dodeljenih sredstev se je v primerjavi z razpisanimi sredstvi na podlagi sprejetega rebalansa proračuna zmanjšala za približno 10% in znaša 1.280.000 evrov. Število sofinanciranih organizacij ostaja enako lanskemu, torej 131, med temi je 54 mladinskih centrov, 13 nacionalnih mladinskih organizacij, 18 mladinskih svetov lokalnih skupnosti in 46 drugih nevladnih organizacij. Objavi rezultatov bo sledilo vročanje individualnih odločb ter pogodb za sofinanciranje.

 

 

Ostale priloge:

Zapisnik o delu strokovne komisije

Priloga - zapisnik o odpiranju vlog

Priloga - zapisnik komisije - povprečno število točk

 

 

 

 

 -----------------------------------------------------------

 

 

V Uradnem listu 103/2011 (16.12.2011) je objavljen Javni razpis za sofinanciranje mladinskega dela v letu 2012. 

 

Besedilo razpisne dokumentacije - Javni razpis za sofinanciranje mladinskega dela v letu 2012

 

NOVO - Vprašanja in odgovori, verzija 3.1.2012

 

 

Priloga - informativni vzorec obrazcev

 


Prijavo na razpis in pogodbeno določena poročila je potrebno v roku izpolniti in oddati preko spletne aplikacije, ki se nahaja na naslovu razpisi.mlad.si za že registrirane uporabnike oziroma https://razpisi.mlad.si/si/avtorizacija za prve uporabnike aplikacije.

 

 

V petek, 23.12.2011, bo ob 10. uri, v konferenčni dvorani Ministrstva za šolstvo in šport, Masarykova 16, Ljubljana INFORMATIVNI DAN NA TEMO JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE MLADINSKEGA DELA V LETU 2012.Zavedamo se, da gre za predpraznične dni, vendar zaradi zasedenosti prostorov informativnega dne ni bilo mogoče organizirati v zgodnejšem terminu.

 

 

Na informativni dan se, prosimo, prijavite najkasneje do 22.12.2011, na naslov gp-ursm.mss@gov.si. Zaradi prostorske omejenosti naj se iz ene organizacije prijavi po 1 udeleženec/ka. V prijavi navedite naziv organizacije ter ime in priimek udeleženca/ke.