Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNI POZIV ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV MLADINSKEGA DELA V LETU 2015

Urad RS za mladino objavlja rezultate Javnega poziva za sofinanciranje mladinskega dela v letu 2015

V letu 2015 bo na podlagi rezultatov sofinancirano 104 mladinskih organizacij in organizacij za mlade, med temi 12 nacionalnih mladinskih organizacij, 57 mladinskih centrov in 35 drugih nevladnih organizacij.

  

Skupni znesek dodeljenih sredstev je 1.200.000 evrov. Namen javnega razpisa je podpora mladinskemu delu in razvoju mladinskega sektorja v Sloveniji preko sofinanciranja prijavljenih programov samo tistim mladinskim organizacijam in organizacijam za mlade, ki imajo status delovanja v javnem interesu na podlagi Zakona o javnem interesu v mladinskem sektorju.

 

Rezultati javnega poziva 2015

 

Sklep predstojnika

 

Priloga 1 DNO

Priloga 2 MC

Priloga 3 NMO

 

 


  

V Uradnem listu RS, št. 89/2014 (12. december 2014) je objavljen Javni poziv za sofinanciranje programov mladinskega dela v letu 2015.

  

Rok za oddajo prijav je 21. januar 2015. 

  

Prijavo na javni poziv je potrebno v roku izpolniti in oddati preko spletne aplikacije, ki se nahaja na spletnem naslovu https://razpisi.mlad.si

  

Objavljamo tudi prijavne obrazce, ki so zgolj informativne narave. Prijavni obrazec je namreč veljaven, ko je zaključen v spletni aplikaciji.

  

Razpisna dokumentacija

  

1. obrazec za nacionalne mladinske organizacije
2. obrazec za mladinske centre
3. obrazec za druge nevladne organizacije

 

PPT predstavitev informativnega dne.

 

Obvestilo - 21.1.2015 ob 17:58  

 

Zaradi občasnih tehničnih težav na aplikaciji, vas obveščamo, da v primeru, ko prijave ne boste mogli oddati na predpisan način, lahko prijavo v celoti izpolnite v spodnjih obrazcih.

 

Dokazilo o daljšem nedelovanju aplikacije za posamezni primer bo urad pridobil pri tehnični podpori izvajalca aplikacije.

 

Prijave je potrebno poslati s priporočeno pošiljko danes, 21.1.2015, do 24. ure, tako kot je opredeljeno v razpisni dokumentaciji.

 

Prijavni obrazec - nacionalne mladinske organizacije

 

Prijavni obrazec - druge nevladne organizacije

 

Prijavni obrazec - mladinski centri